Om oss

Har svensken någonsin byggt så mycket som idag? Svaret är att vi befinner oss i en tid där svensken väljer att lägga extremt mycket pengar på den egna bostaden och där vi prioriterar denna på ett tydligare sätt. Där vi förr la pengar på resor, bilar och båtar så lägger vi nu pengar på att renovera.

Men, gör vi rätt? Vi gör definitivt rätt i att prioritera hemmet. Felet är att många bygger utan några kunskaper och där man genom detta tar stora risker – både sett till att man skapar osäkra, ibland farliga, lösningar och sett till det ekonomiska. Att göra fel kostar pengar!

På den här sidan ska vi därför bidra med fakta, tips och tankar om vanliga projekt som sker i de svenska hemmen. Vi som skriver är utbildade hantverkare med lång och gedigen erfarenhet av allt från målning, snickeri, elektricitet och VVS: vi kan bidra med kunskap genom hela kedjan.

Vi vill att ditt nästa projekt ska bli det bästa. Du ska vara stolt över vad du har åstadkommit och du ska känna att du lagt ner lagom mycket tid och pengar för att nå dina mål. Den här sidan ska vara en källa att ösa kunskap ur och vi hoppas att du kommer att trivas. Välkommen!