Kategorier
Bygg

All skit ska bort efter rivning i Göteborg

Rivning i Göteborg kan ha vissa terapeutiska effekter. Synd bara att man måste ta rätt på allt byggmaterial när rivningen väl är klar. Om man inte tar hjälp.

Det kan visserligen låta ganska kul att sätta släggan i väggen hemma och riva huset på egen hand. Kanske har du lite undertryckt aggression som skulle må bra av att få komma ut. Men glöm inte att det är betydligt mer jobb med en rivning än själva rivningen. Det är en hel del bråte som ska forslas iväg efteråt. All skit ska bort!

Men det finns ju faktiskt ingenting som säger att du inte kan påbörja en rivning själv, och sedan låta någon annan slutföra den. De terapeutiska effekterna av en brutal rivning kan faktiskt vara ganska goda. Och med hjälp av en bra rivningsfirma kan du både ha kvar kakan och äta den. Du river den första, ack så tillfredsställande, väggen – och rivningsfirman tar hand om slutförandet och saneringen efteråt.

Rivning – börja själv och lämna över till proffsen

När du vill idka lite terapeutisk rivning i Göteborg enligt denna modell, bör du självklart vara öppen med dina ambitioner redan när du tar kontakt med rivningsfirman. En professionell firma har nämligen ansvar för att alla rivningar går till på ett säkert sätt, och det är inte helt säkert att de kommer låta dig vara med och riva samtidigt som de själva är där och jobbar.

Däremot är du självklart i din fulla rätt att börja riva huset på egen hand, och sedan lämna platsen när de riktiga proffsen rullar in med firmabilarna på uppfarten. Innan rivningsfirman är på plats är du ju herre över ditt eget hus, och kan sätta släggan i vilken vägg du vill.