Kategorier
Arkitektur

Boka arkitekt i Stockholm

Idag finns enkla sätt att köpa ett nytt hus. Många är färdiga och sätts ihop på plats. Önskar man ett unikt hus som speglar den egna personligheten kan en arkitekt från Stockholm hjälpa.

Krister har mot alla förväntningar vunnit en storvinst på lotto. Nu skulle den stora drömmen äntligen bli av. Ett vackert trähus vid en vacker sjö. Drömmen har funnits länge men han har inte kolla upp hur man går tillväga då han är säker på att det aldrig kommer att bli möjligt.

Bästa kompisen förekommer honom och säger:” Nu kan du ju bygga det där skrytbygget. För du har väl inte ändrat dig och vill ha ett sånt där färdig hus?” Krister berättar om sina funderingar och tillsammans googlar de för att hitta en arkitekt som kan hjälpa Kristers dröm att bli på riktigt.

Arkitekt bygger drömhus

Redan på första träffen på arkitektkontoret känner Krister att han kommit rätt. De bollar ideer och Anders, som arkitekten heter, förstår precis vad han menar.

Några dagar senare åker de ut till tomten vid sjön som Krister ärvt av en farbror. Anders börjar direkt att berätta hur han visualiserar huset vid vattnet. Krister dras med och nickar medan huset växer fram i hans huvud.

Åtta månader senare har han flyttat in. Anledningen till att det tagit tid är allt finsnickeri som gjorts både ute och inne. En vacker altan vätter ut mot vattnet och utsikten är magisk. Krister står ute på altanen och förbereder grillen. Nu ska arkitekten tackas med champagne och lite god mat. Läs mer om arkitekten på denna sida: arkitektstockholm.biz