Kategorier
Asfalt

Utan asfaltering i Stockholm skulle gator och torg se helt annorlunda ut

Har du frågat dig någon gång hur det skulle se ut på Stockholms gator och torg om det inte fanns asfalt? Vad skulle det bli av våra vägar om det inte pågick någon asfaltering i Stockholm alls?

Asfaltering är ett behändigt material att arbeta med när man ska göra en bra beläggning på gator och torg i Stockholm och andra lite större städer. Det lägger sig som en fin hinna över alla gupp och hål som kan finnas eller har bildats i marken. Det fina är att det går att fylla på lite extra med asfalt om det behövs och det går även att lägga i lite tunnare lager om det skulle visa sig att det är lämpligare. Det är en av alla de anledningar som gör att asfalt är smidigt att arbeta med som tidigare nämnts.

Med asfaltering blir gator och torg mer beständiga och samtidigt lätta att laga

Det som talar för fortsatt asfaltering i Stockholm är just att det är lätt att arbeta med asfalt. Det är också ett relativt billigt material vilket kan vara bra då det krävs rejäl arbetskraft av mänskliga mått för att lägga ut det och förvandla en gropig väg till en plan yta. Må det så vara en väg eller en p-plats, en garageuppfart eller en lekplats. Alla platser står med välkomnande öppna armar för att ta emot asfalt och bli totalt förvandlad till en slät och behändig liten yta.