Kategorier
Allmänt

Förnya dina golv med en golvslipning i Stockholm

Har du ett trägolv så kan du ha turen att kunna göra en golvslipning i Stockholm. Det innebär att i stället för att byta ut golvet, så förnyar du det.

Varenda dag gick Alex och beklagade sig i hemmet. Gick han inte med inneskor på, så fick han flisor i fötterna. Golvet hade verkligen gjort sitt för länge sedan, det var så pass slitet att träflisor stack upp. Men han hade varken ork eller lust att ta tag i att byta golv, tills han kom att tänka på golvslipning.

Det behövdes inget stort projekt för att få golvet förbättrat. Eftersom han hade ett trägolv, som han trodde var tjockt nog, så gick det säkert att göra en golvslipning. Alex tog kontakt med en golvslipare i Stockholm för att fråga om en prisuppgift och om de trodde att det var möjligt.

Bättre alternativ med golvslipning

Priset Alex fick var bättre än vad han hade trott. Han tänkte att det i alla fall skulle vara liknande om han köpte ett nytt golv, men det var det inte. Golvet han hade gick det att göra en golvslipning på. Inför att golvsliparna kom tömde han hela rummet och gjorde sedan en noggrann städning.

De hade med sig en slipmaskin och skyddsutrustning för att inte riskera att få i sig damm. Golvslipningen var i stort sett dammfri när den gjordes. Alex såg otroligt mycket fram emot det färdiga resultatet. Han var så redo att slippa få flisor i fötterna när inte inneskorna var på.

Se mer på www.stockholmsgolvslipning.nu.